[GE users] anyone running GE 6.2u{5,6} on openSUSE 11.3

reuti reuti at staff.uni-marburg.de
Fri Aug 6 13:06:46 BST 2010


    [ The following text is in the "utf-8" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some characters may be displayed incorrectly. ]

Hi,

Am 06.08.2010 um 11:43 schrieb rems0:

> the issue 3194 "sge_shepherd segfault on OpenSuSE 11.2 (x86_64)" is 
> still open. Has anyone managed to run GE 6.2u{5,6} on openSUSE 11.2 or 
> the recently released openSUSE 11.3 ?

my experience with this issue is a little bit weird: on some systems with 11.2 it's working w/o any problems, on others it's crashing. As these are desktop machines  with different mainboards (where we run SGE local) my observations are further, that systems with the same mainboards share the behavior. So it could be a side effect of one of the kernel modules in interaction with SGE.

As said: just my observation.

I just started to look into 11.3.

-- Reuti


> Thanks,
> Richard
> 
> http://gridengine.sunsource.net/issues/show_bug.cgi?id=3194
> 
> 
> 
> -- 
> Richard Ems       mail: Richard.Ems at Cape-Horn-Eng.com
> 
> Cape Horn Engineering S.L.
> C/ Dr. J.J. Dómine 1, 5? piso
> 46011 Valencia
> Tel : +34 96 3242923 / Fax 924
> http://www.cape-horn-eng.com
> 
> ------------------------------------------------------
> http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=38&dsMessageId=272622
> 
> To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net].
>

------------------------------------------------------
http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=38&dsMessageId=272651

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net].



More information about the gridengine-users mailing list