[GE users] JAT_state = 512

reuti reuti at staff.uni-marburg.de
Wed Jan 6 00:48:15 GMT 2010


Am 06.01.2010 um 01:32 schrieb garyrichardson:

> That sounds like it's in the process of entering the queue? Based  
> on the way my code works, I figured it was something like that.

Yep.

BTW: I fear it should be written with two R.

-- Reuti


> Thanks!
>
> On Tue, Jan 5, 2010 at 4:29 PM, reuti <reuti at staff.uni-marburg.de>  
> wrote:
> Hi,
>
> Am 06.01.2010 um 01:13 schrieb garyrichardson:
>
> > Hi,
> >
> > I have an app that monitors a SGE queue and I keep hitting an
> > unknown JAT_state 512 -- I can't get it to match any of the codes
> > from http://gridengine.info/2005/11/03/gridengine-xml-translating-
> > jat_state-values-into-useful-information.
> >
> > Is there a full list of JAT_state codes somewhere? Does anyone know
> > what 512 would be?
>
> maybe it's this:
>
> #define JTRANSFERING                         0x00000200
>
> in source/libs/sgeobj/sge_job.h
>
> -- Reuti
>
> ------------------------------------------------------
> http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do? 
> dsForumId=38&dsMessageId=236690
>
> To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users- 
> unsubscribe at gridengine.sunsource.net].
>

------------------------------------------------------
http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=38&dsMessageId=236697

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net].



More information about the gridengine-users mailing list