[GE users] jobs waiting in "t" state for longer than before

sgerox rocksuser at gmail.com
Tue Jan 26 18:27:09 GMT 2010


> Am 22.01.2010 um 19:27 schrieb sgerox:
> 
> >> I don't think that it's a good idea to delete all former postings of
> >> a thread. For you it's just one thread right now, but others can't
> >> follow the discussion, questions and answers. Especially in the
> >> archive it's hard to follow it at a later point in time. It's a
> >> mailing list and not a chat protocol.
> >>
> >> http://en.wikipedia.org/wiki/Posting_style
> >>
> >> -- Reuti
> >
> > I am using the web page to reply to the posts, not in my email. By  
> > default, the web page does not include the original message. Sorry  
> > about that.
> >
> > Any other helpful information regarding SGE problem I started this  
> > thread for?
> 
> Which version of SGE are you using? For me the man page `man  
> sched_conf` has an entry for the special behavior of the values 0.

6.1u6

I dont see anything relevant about 0 values in the man page. I appreciate it if you have anything useful to share. 

As you can see from my previous posts, I did look in to the best practices and man pages before I started this thread.

> 
> -- Reuti
> 
> 
> > ------------------------------------------------------
> > http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do? 
> > dsForumId=38&dsMessageId=240435
> >
> > To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users- 
> > unsubscribe at gridengine.sunsource.net].

------------------------------------------------------
http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=38&dsMessageId=241142

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net].



More information about the gridengine-users mailing list