[GE users] sge_qmaster 6.2u5 daemon: repeating segfaults

ah_sunsource ahaupt at ifh.de
Fri Mar 26 10:01:56 GMT 2010


Hi Dave,

On Thu, 2010-03-25 at 11:17 +0000, fx wrote:
> ah_sunsource <ahaupt at ifh.de> writes:
> 
> > Hi *,
> >
> > yesterday afternoon our SGE master started segfaulting again and again
> > "out of the blue". No changes to the configuration have been done for
> > weeks... Is there anyone else who has already seen this (output of
> > dmesg)? :
> 
> I don't think the precise output is relevant but, yes, see recent
> postings here from me and others, and issue #3251.  You're lucky if it's
> stopped -- it hasn't here.  I suspect it's some particular sort of job
> that was in the system at some stage with you and is in ours all the
> time now, but I don't have any good guesses about what sort.  Currently
> I'm just running qmaster under monit with a short check time, as
> fortunately we don't have a high throughput.

ok, good to know, I'm not alone with this. I've voted for this bug
report - maybe it helps ... ;-)

Cheers,
Andreas
-- 
| Andreas Haupt             | E-Mail: andreas.haupt at desy.de
|  DESY Zeuthen             | WWW:    http://www-zeuthen.desy.de/~ahaupt
|  Platanenallee 6          | Phone:  +49/33762/7-7359
|  D-15738 Zeuthen          | Fax:    +49/33762/7-7216

------------------------------------------------------
http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=38&dsMessageId=251419

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net].



More information about the gridengine-users mailing list