[GE users] sge_qmaster 6.2u5 daemon: repeating segfaults

dom marco.donauer at sun.com
Fri Mar 26 15:52:17 GMT 2010


Hi,

which kind of binaries are you using? Did you compile yourself?
Another thing is, what kind of OS are you using?

Regards,
Marco


Am 26.03.2010 11:01, schrieb ah_sunsource:
> Hi Dave,
>
> On Thu, 2010-03-25 at 11:17 +0000, fx wrote:
>   
>> ah_sunsource <ahaupt at ifh.de> writes:
>>
>>     
>>> Hi *,
>>>
>>> yesterday afternoon our SGE master started segfaulting again and again
>>> "out of the blue". No changes to the configuration have been done for
>>> weeks... Is there anyone else who has already seen this (output of
>>> dmesg)? :
>>>       
>> I don't think the precise output is relevant but, yes, see recent
>> postings here from me and others, and issue #3251.  You're lucky if it's
>> stopped -- it hasn't here.  I suspect it's some particular sort of job
>> that was in the system at some stage with you and is in ours all the
>> time now, but I don't have any good guesses about what sort.  Currently
>> I'm just running qmaster under monit with a short check time, as
>> fortunately we don't have a high throughput.
>>     
> ok, good to know, I'm not alone with this. I've voted for this bug
> report - maybe it helps ... ;-)
>
> Cheers,
> Andreas
>

------------------------------------------------------
http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=38&dsMessageId=251445

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net].



More information about the gridengine-users mailing list