[GE users] Grid errors submitting with a script

myiagros dweichenthal at gmail.com
Mon Mar 29 20:04:57 BST 2010


Thanks, that allowed the script to make some progress. It appears to be working now after adding that, plus exporting TERM from my bash_profile.

> Sounds like your script is being run under a different shell environment 
> than you are expecting. This is possible depending on SGE's settings as 
> there are some modes that ignore the first line of the jobscript in 
> order to implement the POSIX batch scheduling standard.
> 
> Try passing the "-S /bin/sh" or whatever argument to your qsub command 
> to explicitly choose the interpreter.
> 
> -Chris
> 
> 
> myiagros wrote:
> > I've been trying to figure out what Grid has been complaining about all day.
> >
> > I've created a script which will be used to submit Grid jobs. This script runs without any issues when run without Grid. It uses NC Verilog as the job software.
> >
> > Once I tell it to go through Grid I get these errors:
> > [user at dilithium ~]$ cat gridscript.sh.e183
> > Illegal variable name.
> > [user at dilithium ~]$ cat gridscript.sh.o183
> > Warning: no access to tty (Bad file descriptor).
> > Thus no job control in this shell.

------------------------------------------------------
http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=38&dsMessageId=251743

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net].



More information about the gridengine-users mailing list