[GE users] user configs disappear after qmaster restart (6.2u5).

reuti reuti at staff.uni-marburg.de
Mon Nov 8 18:42:14 GMT 2010


Hi,

Am 08.11.2010 um 19:19 schrieb shruti_m:

> Just wanted to see if you got any help on this concern, thanks to share the same.  We also noticed same behavior where some projects disappeared after qmaster restart in 6.2u5. This happened for both the farms wherein core-binding was enabled.
> 
> Thanks,
> Shruti
> 
> ======
> o	11/08/2010 03:07:23|  main|<farm-master>|E|error parsing double value from string "SccSCC"
> o	11/08/2010 03:07:23|  main|<farm-master>|E|unrecognized characters after the attribute values in line 10: "0.000000"
> o	11/08/2010 03:07:23|  main|<farm-master>|E|error reading file: $SGE_ROOT/$SGE_CELL/spool/qmaster/projects/nightly_reg"

AFICS there was also no issue filed for it. I found:

http://gridengine.sunsource.net/issues/show_bug.cgi?id=3016

but it seems not to be directly related to this issue.

-- Reuti


> 
> =====
> 
> ------------------------------------------------------
> http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=38&dsMessageId=294009
> 
> To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net].
>

------------------------------------------------------
http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=38&dsMessageId=294014

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net].



More information about the gridengine-users mailing list