[GE users] user configs disappear after qmaster restart (6.2u5).

Shruti Iyengar Shruti.Iyengar at synopsys.com
Tue Nov 9 19:58:53 GMT 2010


Hi,

Thanks for the inputs.

One correction, we are seeing it in 6.2U6. I filed SR with SUN yesterday and got confirmation abt the workaround same as per your suggestion and  issue is identified and engineering is working on the fix..hopefully should be part of next patch U7.

Does anybody know U7 schedule date?

Thanks,
Shruti

-----Original Message-----
From: Mark Dixon [mailto:m.c.dixon at leeds.ac.uk] 
Sent: Tuesday, November 09, 2010 4:11 AM
To: Shruti Iyengar; users
Subject: Re: [GE users] user configs disappear after qmaster restart (6.2u5).

On Mon, 8 Nov 2010, reuti wrote:
...
> Am 08.11.2010 um 19:19 schrieb shruti_m:
>
>> Just wanted to see if you got any help on this concern, thanks to share 
>> the same.  We also noticed same behavior where some projects 
>> disappeared after qmaster restart in 6.2u5. This happened for both the 
>> farms wherein core-binding was enabled.
...
> AFICS there was also no issue filed for it. I found:
>
> http://gridengine.sunsource.net/issues/show_bug.cgi?id=3016
>
> but it seems not to be directly related to this issue.
>
> -- Reuti

I meant to file a bug when I first came across this and posted to the 
list, but I'm afraid I didn't get round to it. Sorry!

I've only recently started to look seriously at the various bugs we're 
hitting in 6.2u5, so I don't have a fix for this one yet.

Assuming you're using classic spooling, the short-term fix is to edit the 
files under $SGE_ROOT/$SGE_CELL/spool/qmaster while qmaster isn't running. 


More information about the gridengine-users mailing list