[GE users] ARCo-6.2u5: Reporting console installation failure

sangamesh forum.san at gmail.com
Thu Nov 11 12:04:33 GMT 2010


    [ The following text is in the "iso-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]



On Thu, Nov 11, 2010 at 11:07 AM, Sangamesh B <forum.san at gmail.com<mailto:forum.san at gmail.com>> wrote:
Hi all,

        The ARCo-6.2u5 is installed on a SGE-6,2u4 Suse 11.1 Linux cluster. But the java webconsole is failing with following error:

smcwebserver start
Starting Sun Java(TM) Web Console Version 3.0.2 ...
The console failed to start.

       Is there a bug with this version of webconsole?

Thanks

Hi,

     The wcadmin shows following output:

# wcadmin list

Deployed web applications (application name, context name, status):

    console  ROOT            [stopped]
    console  com_sun_web_ui  [stopped]
    console  console         [stopped]
    console  manager         [stopped]

Registered jar files (application name, identifier, path):

    console  console_jars  /opt/sun/webconsole/lib/*.jar
    console  jato_jar      /opt/sun/share/lib/jato.jar
    console  javahelp_jar  /usr/java/packages/javax.help-2.0/javahelp/lib/*.jar
    console  shared_jars   /opt/sun/webconsole/private/container/shared/lib/*.jar

Registered login modules (application name, service name, identifier):

    console  ConsoleLogin  userlogin

Shared service properties (name, value):

    java.options      -Xmx512M
    java.home         /usr/java/jdk1.5.0_04

In the link: http://docs.huihoo.com/opensolaris/system-administration-guide-basic-administration/html/ch03s09.html
shows that deployed web applications as running. But in our cluster its showing as stopped.

Am I missing any configurations here?

Thanks




More information about the gridengine-users mailing list