[GE users] shepherd exited with exit status = 15

llikethat bharanitn at yahoo.com
Mon Jan 3 04:08:52 GMT 2011


    [ The following text is in the "iso-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

Hi,

I got this information from the SGE host spool file. I couldn't find any other information  pertaining to this error.

Thanks,


--- On Thu, 23/12/10, fx <d.love at liverpool.ac.uk> wrote:

From: fx <d.love at liverpool.ac.uk>
Subject: Re: [GE users] shepherd exited with exit status = 15
To: users at gridengine.sunsource.net
Date: Thursday, 23 December, 2010, 3:55 AM

llikethat <bharanitn at yahoo.com</mc/compose?to=bharanitn at yahoo.com>> writes:

> Hi,
>
> I have a set of compute nodes running SGE6.2u5 in windows. When the daemon (sge_execd) is started it is fine. Sometimes when a job is run on these nodes, it exists with the following error and the node goes into an unknown state.
>
> I'm not able to figure out what could be the possible reason for this, any pointers would be great.
>
> shepherd of job 3518.17 exited with exit status = 15

I know nothing about the MS Windows clients, but you want to check for
error messages in the equivalent of syslog for the host and the SGE host
spool file.

--
Dave Love
Advanced Research Computing, Computing Services, University of Liverpool
AKA fx at gnu.org</mc/compose?to=fx at gnu.org>

------------------------------------------------------
http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=38&dsMessageId=310558

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net</mc/compose?to=users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net>].





More information about the gridengine-users mailing list