Custom Query (431 matches)

Filters
 
Or
 
  
 
Columns

Show under each result:


Results (100 - 102 of 431)

Ticket Resolution Summary Owner Reporter
#439 fixed IZ2311: man page errors anbe
Description

[Imported from gridengine issuezilla http://gridengine.sunsource.net/issues/show_bug.cgi?id=2311]

        Issue #:      2311             Platform:     All     Reporter: anbe (anbe)
       Component:     gridengine          OS:        All
     Subcomponent:    man              Version:      6.1        CC:    None defined
        Status:       NEW              Priority:     P3
      Resolution:                     Issue type:    PATCH
                                   Target milestone: ---
      Assigned to:    andreas (andreas)
      QA Contact:     andreas
          URL:
       * Summary:     man page errors
   Status whiteboard:
      Attachments:
                      Date/filename:                                              Description:                               Submitted by:
                      Sun Jun 24 14:20:00 -0700 2007: gridengine-man-errors.patch fixes for the man page errors (text/plain) anbe

     Issue 2311 blocks:
   Votes for issue 2311:


   Opened: Sun Jun 24 14:17:00 -0700 2007 
------------------------


There are a few errors in the man pages (found by lintian):
* '^\.in[-+][0-9]' instead of '\.in[-+][0-9]'
* a wrong substitution creating an invalid entry

   ------- Additional comments from anbe Sun Jun 24 14:20:38 -0700 2007 -------
Created an attachment (id=117)
fixes for the man page errors

   ------- Additional comments from anbe Sun Jun 24 14:25:08 -0700 2007 -------
of course I meant
* '^\.in[-+][0-9]' instead of '^\.in [-+][0-9]' (lacks a space)
* use of xxQS_NAMExx in a .TH line adds an invalid whitespace
  (use xxQS_NAME_Sxx instead)

   ------- Additional comments from pollinger Mon Mar 23 04:03:45 -0700 2009 -------
Changed Subcomponent to man

   ------- Additional comments from saper Tue Oct 20 01:56:33 -0700 2009 -------
Is this a duplicate of bug 1809?
#440 fixed IZ2319: Patch required to build qtcsh ryanthomas
Description

[Imported from gridengine issuezilla http://gridengine.sunsource.net/issues/show_bug.cgi?id=2319]

        Issue #:      2319             Platform:     PC       Reporter: ryanthomas (ryanthomas)
       Component:     gridengine          OS:        Linux
     Subcomponent:    build            Version:      6.0u11      CC:    None defined
        Status:       NEW              Priority:     P3
      Resolution:                     Issue type:    DEFECT
                                   Target milestone: ---
      Assigned to:    andreas (andreas)
      QA Contact:     andreas
          URL:
       * Summary:     Patch required to build qtcsh
   Status whiteboard:
      Attachments:

     Issue 2319 blocks:
   Votes for issue 2319:


   Opened: Thu Jun 28 14:51:00 -0700 2007 
------------------------


I have to use the following patch in order to compile qtcsh via the standard
aimk make process.

I identified the problem with 6.0u10 but found the defect wasn't fixed in 6.0u11
and decided to report it.

--- gridengine-6u10/source/3rdparty/qtcsh/sge_configure.csh.orig        2007-03-
15 08:36:12.000000000 -0400
+++ gridengine-6u10/source/3rdparty/qtcsh/sge_configure.csh     2007-03-15 08:37
:00.000000000 -0400
@@ -14,8 +14,8 @@
 echo "change to directory ./$arch"
 cd $arch

-echo "calling ../configure --srcdir=.. --with-sge=$arch"
-../configure --srcdir=.. --with-sge=$arch
+echo "calling ../configure --srcdir=.. --with-grd=$arch"
+../configure --srcdir=.. --with-grd=$arch

 echo "change to directory ./"
 cd ..
--- gridengine-6u10/source/3rdparty/qtcsh/configure.orig        2007-03-15 08:22
:03.000000000 -0400
+++ gridengine-6u10/source/3rdparty/qtcsh/configure     2007-03-15 08:59:22.0000
00000 -0400
@@ -632,7 +632,7 @@
   --with-PACKAGE[=ARG]    use PACKAGE [ARG=yes]
   --without-PACKAGE       do not use PACKAGE (same as --with-PACKAGE=no)
   --with-hesiod=PREFIX    Use Hesiod lookup for ~ expansion
-  --with-sge=ARCH         SGE/SGEEE ARCH (LINUX5/LINUX6...)
+  --with-grd=ARCH         SGE/SGEEE ARCH (LINUX5/LINUX6...)

 Some influential environment variables:
   CC          C compiler command
@@ -2682,17 +2682,17 @@
   fi
 fi

-# Check whether --with-sge or --without-sge was given.
-if test "${with_sge+set}" = set; then
-  withval="$with_sge"
-  sge="$withval"
+# Check whether --with-grd or --without-grd was given.
+if test "${with_grd+set}" = set; then
+  withval="$with_grd"
+  grd="$withval"
 else
-  sge=no
+  grd=no
 fi;
-if test "$sge" != no; then
+if test "$grd" != no; then
    GRDDEF="-I../../../libs/gdi"
-   GRDLIB="-L../../../$sge -R${SGE_ROOT}/lib/${SGE_ARCH} \$(SGE_LIBS) ${LDFLAGS
}"
-   CFLAGS="$CFLAGS -DPROG_NAME='\"qtcsh\"' -D$sge"
+   GRDLIB="-L../../../$grd -R${SGE_ROOT}/lib/${SGE_ARCH} \$(SGE_LIBS) ${LDFLAGS
}"
+   CFLAGS="$CFLAGS -DPROG_NAME='\"qtcsh\"' -D$grd"
 fi

 ac_config_files="$ac_config_files Makefile"
#446 fixed IZ2335: load_avg data missing from "qstat -f -xml" Dave Love <d.love@…> craffi
Description

[Imported from gridengine issuezilla http://gridengine.sunsource.net/issues/show_bug.cgi?id=2335]

        Issue #:      2335             Platform:     All      Reporter: craffi (craffi)
       Component:     gridengine          OS:        All
     Subcomponent:    qmaster          Version:      6.1u3       CC:    None defined
        Status:       NEW              Priority:     P3
      Resolution:                     Issue type:    DEFECT
                                   Target milestone: ---
      Assigned to:    rayson (rayson)
      QA Contact:     ernst
          URL:
       * Summary:     load_avg data missing from "qstat -f -xml"
   Status whiteboard:
      Attachments:

     Issue 2335 blocks:
   Votes for issue 2335:  13


   Opened: Tue Jul 24 07:19:00 -0700 2007 
------------------------


Summary: qstat should produce the same output regardless of output format type.
The XML output option ("-xml") currently does not show load_avg data.


Easy to reproduce:

chrisdag-aliased:~ dag$ qstat -f
queuename                      qtype used/tot. load_avg arch          states
----------------------------------------------------------------------------
all.q@chrisdag-aliased         BIP   0/1       0.26     darwin-x86



chrisdag-aliased:~ dag$ qstat -f -xml
<?xml version='1.0'?>
<job_info  xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema">
  <queue_info>
    <Queue-List>
      <name>all.q@chrisdag-aliased</name>
      <qtype>BIP</qtype>
      <slots_used>0</slots_used>
      <slots_total>1</slots_total>
      <arch>darwin-x86</arch>
    </Queue-List>
  </queue_info>
  <job_info>
  </job_info>
</job_info>

   ------- Additional comments from craffi Mon Mar 17 10:48:32 -0700 2008 -------
Is it possible to get a status update or target milestone added to this issue? I
may be biased (!!) but getting qstat output consistent is pretty important.

   ------- Additional comments from rayson Tue Feb 2 20:13:44 -0700 2010 -------
The difference comes from the code:

Normal qstat
============
- clients/qstat/qstat.c

   /* load avg */
   if (!summary->has_load_value) {
      if (summary->has_load_value_from_object) {
         sprintf(to_print, "%2.2f ", summary->load_avg);
      } else {
         sprintf(to_print, "---  ");
      }
   } else {
      sprintf(to_print, "-NA- ");
   }

qstat XML
=========
- clients/qstat/qstat_xml.c

   /* load avg */
   if (summary->has_load_value && summary->has_load_value_from_object) {
      xml_append_Attr_D(attribute_list, "load_avg", summary->load_avg);
   }


For normal qstat output, load_avg is displayed when summary->has_load_value is FALSE and summary->has_load_value_from_object is TRUE .

For qstat XML output, load_avg is displayed when summary->has_load_value is TRUE and summary->has_load_value_from_object is TRUE .

This explains the difference in behavior, and I will read the code and see if the logic for qstat XML makes sense.



   ------- Additional comments from rayson Fri Feb 12 18:58:29 -0700 2010 -------
A simple fix:

Index: clients/qstat/qstat_xml.c
===================================================================
RCS file: /cvs/gridengine/source/clients/qstat/qstat_xml.c,v
retrieving revision 1.43
diff -C 4 -r1.43 qstat_xml.c
*** clients/qstat/qstat_xml.c   4 Sep 2009 11:30:14 -0000       1.43
--- clients/qstat/qstat_xml.c   13 Feb 2010 01:55:51 -0000
***************
*** 1014,1022 ****
     xml_append_Attr_I(attribute_list, "slots_resv", summary->resv_slots);
     xml_append_Attr_I(attribute_list, "slots_total", summary->total_slots);

     /* load avg */
!    if (summary->has_load_value && summary->has_load_value_from_object) {
        xml_append_Attr_D(attribute_list, "load_avg", summary->load_avg);
     }

     /* arch */
--- 1014,1022 ----
     xml_append_Attr_I(attribute_list, "slots_resv", summary->resv_slots);
     xml_append_Attr_I(attribute_list, "slots_total", summary->total_slots);

     /* load avg */
!    if (!summary->has_load_value && summary->has_load_value_from_object) {
        xml_append_Attr_D(attribute_list, "load_avg", summary->load_avg);
     }

     /* arch */

Now qstat -f XML displays the load information:

hccgalaxy:~> /tmp/s/source/LINUXAMD64_26/qstat -f -xml
<?xml version='1.0'?>
<job_info  xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema">
  <queue_info>
    <Queue-List>
      <name>all.q@hccgalaxy</name>
      <qtype>BIP</qtype>
      <slots_used>0</slots_used>
      <slots_resv>0</slots_resv>
      <slots_total>4</slots_total>
      <load_avg>1.03000</load_avg>
      <arch>lx26-amd64</arch>
    </Queue-List>
  </queue_info>
  <job_info>
  </job_info>
</job_info>

While standard qstat misses it:

hccgalaxy:~> qstat -f -xml
<?xml version='1.0'?>
<job_info  xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema">
  <queue_info>
    <Queue-List>
      <name>all.q@hccgalaxy</name>
      <qtype>BIP</qtype>
      <slots_used>0</slots_used>
      <slots_resv>0</slots_resv>
      <slots_total>4</slots_total>
      <arch>lx26-amd64</arch>
    </Queue-List>
  </queue_info>
  <job_info>
  </job_info>
</job_info>
Note: See TracQuery for help on using queries.