Opened 9 years ago

Last modified 6 years ago

#1113 new defect

IZ172: Testsuite doesn't use settings from testsuite_host.conf file

Reported by: pollinger Owned by:
Priority: high Milestone:
Component: testsuite Version: current
Severity: Keywords: Sun framework
Cc:

Description

[Imported from gridengine issuezilla http://gridengine.sunsource.net/issues/show_bug.cgi?id=172]

        Issue #:      172             Platform:     Sun           Reporter: pollinger (pollinger)
       Component:     testsuite          OS:        All
     Subcomponent:    framework       Version:      current          CC:    None defined
        Status:       NEW             Priority:     P2
      Resolution:                    Issue type:    DEFECT
                                  Target milestone: milestone 1
      Assigned to:    issues@testsuite
      QA Contact:     joga
          URL:
       * Summary:     Testsuite doesn't use settings from testsuite_host.conf file
   Status whiteboard:
      Attachments:

     Issue 172 blocks:
   Votes for issue 172:     Vote for this issue


   Opened: Mon Jan 21 09:26:00 -0700 2008 
------------------------


The testsuite doesn't use the settings from the configured testsuite_host.conf
file. E.g. for host denethor there is configured:
:denethor,loadsensor:
:/off_home/codine/aixload/ibm-loadsensor:

This setting is never configured in the host config of the host denethor. There
is no load sensor configured for host denethor, therefore host denethor never works.

Change History (0)

Note: See TracTickets for help on using tickets.