Opened 9 years ago

Closed 9 years ago

#1289 closed defect (fixed)

IZ3291: Adding a new PE should use NONE instead of /bin/true for start/stop_proc_args

Reported by: reuti Owned by:
Priority: normal Milestone:
Component: sge Version: 6.2u5
Severity: minor Keywords: clients
Cc:

Description

[Imported from gridengine issuezilla http://gridengine.sunsource.net/issues/show_bug.cgi?id=3291]

        Issue #:      3291             Platform:     All      Reporter: reuti (reuti)
       Component:     gridengine          OS:        All
     Subcomponent:    clients          Version:      6.2u5       CC:    None defined
        Status:       NEW              Priority:     P3
      Resolution:                     Issue type:    DEFECT
                                   Target milestone: ---
      Assigned to:    roland (roland)
      QA Contact:     roland
          URL:
       * Summary:     Adding a new PE should use NONE instead of /bin/true for start/stop_proc_args
   Status whiteboard:
      Attachments:

     Issue 3291 blocks:
   Votes for issue 3291:


   Opened: Thu Nov 18 03:53:00 -0800 2010 
------------------------


Newly created PEs get default entries for start/stop_proc_args. These are set to "/bin/true" for now. Instead the optional entry "NONE"
should be used.

Change History (1)

comment:1 Changed 9 years ago by dlove

  • Resolution set to fixed
  • Severity set to minor
  • Status changed from new to closed

Fixed by [3622]

Note: See TracTickets for help on using tickets.