Opened 14 years ago

Last modified 9 years ago

#228 new patch

IZ1480: HOST in installation scripts should be aname variant

Reported by: uddeborg Owned by:
Priority: normal Milestone:
Component: sge Version: 6.0u3
Severity: Keywords: install
Cc:

Description

[Imported from gridengine issuezilla http://gridengine.sunsource.net/issues/show_bug.cgi?id=1480]

        Issue #:      1480             Platform:     All     Reporter: uddeborg (uddeborg)
       Component:     gridengine          OS:        All
     Subcomponent:    install          Version:      6.0u3      CC:    None defined
        Status:       STARTED          Priority:     P3
      Resolution:                     Issue type:    PATCH
                                   Target milestone: ---
      Assigned to:    andy (andy)
      QA Contact:     dom
          URL:
       * Summary:     HOST in installation scripts should be aname variant
   Status whiteboard:
      Attachments:
                      Date/filename:                            Description:                              Submitted by:
                      Fri Mar 4 08:53:00 -0700 2005: host.patch The trivial patch I suggest. (text/plain) uddeborg

     Issue 1480 blocks:
   Votes for issue 1480:


   Opened: Fri Mar 4 08:52:00 -0700 2005 
------------------------


When assigning HOST in inst_common.sh, the flag
-aname should probably be used rather than -name.
 When uninstallaing a host where those differs,
there  are several errors because the short name
is not recognised.  Having looked through the
scripts, I believe all uses of this variable
really means the resolved aliased name rather than
the immediate name.

   ------- Additional comments from uddeborg Fri Mar 4 08:53:35 -0700 2005 -------
Created an attachment (id=40)
The trivial patch I suggest.

   ------- Additional comments from dom Fri Jun 17 07:36:28 -0700 2005 -------
I take!

   ------- Additional comments from dom Fri Jun 17 07:37:16 -0700 2005 -------
started!

   ------- Additional comments from dom Fri Sep 2 07:27:01 -0700 2005 -------
The provided patch is not working.
The gethostname -aname command is executed before the
SGE_ROOT and SGE_CELL is set. The -aname switch needs the
host_aliases file, which is located in $SGE_ROOT/$SGE_CELL/common
The gethostname -aname will produce an error.

   ------- Additional comments from uddeborg Fri Sep 16 06:37:28 -0700 2005 -------
I see.  I probably always had the environment already set when I tried it.  It
might not be quite that easy to fix this bug then.

When (if) I have time to revisit this, I'll try to figure out a better patch.

Attachments (1)

40 (360 bytes) - added by dlove 9 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (1)

Changed 9 years ago by dlove

Note: See TracTickets for help on using tickets.