Opened 12 years ago

Closed 8 years ago

#424 closed defect (fixed)

IZ2244: installation of pe make broken

Reported by: olle Owned by: Dave Love <d.love@…>
Priority: normal Milestone:
Component: sge Version: 6.0u7
Severity: Keywords: install
Cc:

Description

[Imported from gridengine issuezilla http://gridengine.sunsource.net/issues/show_bug.cgi?id=2244]

        Issue #:      2244             Platform:     All      Reporter: olle (olle)
       Component:     gridengine          OS:        All
     Subcomponent:    install          Version:      6.0u7       CC:    None defined
        Status:       NEW              Priority:     P3
      Resolution:                     Issue type:    DEFECT
                                   Target milestone: ---
      Assigned to:    dom (dom)
      QA Contact:     dom
          URL:
       * Summary:     installation of pe make broken
   Status whiteboard:
      Attachments:

     Issue 2244 blocks:
   Votes for issue 2244:


   Opened: Thu May 10 06:44:00 -0700 2007 
------------------------


1. Make a clean installation of qmaster using the script install_qmaster and
default options.

2. Run the command 'qconf -spl'

6.0u7:
$ qconf -spl
no parallel environment defined

6.0u6:
$ qconf -spl
make


The parallel environment 'make' is still assosiated with the queue 'all.q' and
can be put in the pe_list when creating other queues. Shouldn't this be an error
if 'make' is undefined?

It might be related that a new file appeared in 6.0u7:
$SGE_ROOT/util/resources/pe/make.sge_pqs_api

The output from the installation script differs:
Reading in parallel environments:
<         PE "make".
---
>         PE "make.sge_pqs_api".

This can been reproduced also in 6.0u10.

Change History (1)

comment:1 Changed 8 years ago by Dave Love <d.love@…>

  • Owner set to Dave Love <d.love@…>
  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

In [3989/sge]:

(The changeset message doesn't reference this ticket)

Note: See TracTickets for help on using tickets.