Opened 11 years ago

Last modified 9 years ago

#611 new defect

IZ2828: using "defaultdepartment" as "acl" in a project doesn't work

Reported by: pollinger Owned by:
Priority: low Milestone:
Component: sge Version: 6.2u2
Severity: Keywords: kernel
Cc:

Description

[Imported from gridengine issuezilla http://gridengine.sunsource.net/issues/show_bug.cgi?id=2828]

        Issue #:      2828             Platform:     All      Reporter: pollinger (pollinger)
       Component:     gridengine          OS:        All
     Subcomponent:    kernel           Version:      6.2u2       CC:    None defined
        Status:       NEW              Priority:     P4
      Resolution:                     Issue type:    DEFECT
                                   Target milestone: ---
      Assigned to:    andreas (andreas)
      QA Contact:     andreas
          URL:
       * Summary:     using "defaultdepartment" as "acl" in a project doesn't work
   Status whiteboard:
      Attachments:

     Issue 2828 blocks:
   Votes for issue 2828:


   Opened: Fri Dec 12 01:41:00 -0700 2008 
------------------------


If "defaultdepartment" - which should automatically contain all users - is used
as the "acl" entry in a project, it's not possible to submit jobs to this project.

Workaround: Set "acl" to "NONE" instead, it also means "all users".

   ------- Additional comments from pollinger Fri Dec 12 10:54:57 -0700 2008 -------
Set correct version

Change History (0)

Note: See TracTickets for help on using tickets.